Over ons

Noordhoff is dé kennispartner voor iedereen die leert. We helpen dagelijks ruim 2 miljoen mensen het beste uit zichzelf te halen. En iedere dag ontdekken we hoe leren nog beter kan. Met actueel lesmateriaal en nieuwe technologie. Altijd met de kennis van nu. Nieuwsgierig naar het leren van morgen.

Iedereen moet naar zijn volle vermogen kunnen leren, zodat iedereen zijn/haar talenten kan ontdekken en iedere dag meer uit zichzelf kan halen. Van de eerste dag op school, tot de volgende stap als professional: Noordhoff brengt je verder.

Onze waarden

  • Deskundig: Noordhoff weet hoe leren werkt. Door de jaren heen hebben wij een ongeëvenaarde kennis van leermiddelen en -oplossingen opgebouwd.
  • Gedreven: Volgens ons is leren het mooiste wat er is. Noordhoff helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Leerlingen, studenten en docenten en professionals.
  • Vooruitstrevend: De wereld én de manier waarop we leren verandert continu. Wij zorgen dat onze leermiddelen en -oplossingen meeveranderen.

Met ruim 300 enthousiaste professionals zetten we ons dagelijks met hart en ziel in om innovatieve, toekomstgerichte leeroplossingen te ontwikkelen. Oplossingen die helpen om sneller en met beter resultaat te leren. Die leeroplossingen bedenken en maken wij samen met onze partners. Alleen als we onze kennis over leren, technologie en kwaliteit combineren ontstaan oplossingen die vandaag de beste zijn – en morgen nog iets beter. Samen helpen wij iedereen die leert het beste uit zichzelf te halen, een leven lang.