Flexibele arbeidsvoorwaarden

Persoonlijk keuzebudget

Wil je meer flexibiliteit in je arbeidsvoorwaarden? Dat biedt ons Persoonlijke Keuzebudget. We kennen je een budget toe ter waarde van 12% van je bruto maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld). Dit budget kun je naar eigen inzicht besteden. Je hebt de mogelijkheid om extra salaris te ontvangen op momenten die jou het beste uitkomen, tot 3 weken extra verlof bij te kopen, of zelfs met belastingvoordelen een fiets of een laptop aan te schaffen, een fitnessabonnement af te sluiten, of een opleiding te volgen. Als je ervoor kiest om het budget te behouden, wordt het automatisch in december aan je uitbetaald.

Vakantiedagen

Bij Noordhoff ontvang je niet de standaard 20 vakantiedagen, je krijgt maar liefst 23. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdelijk minder of helemaal niet te werken, dankzij ons sabbaticalprogramma. Via het persoonlijk keuzebudget kun je zelfs tot wel 3 weken extra vakantiedagen aanschaffen. Daarnaast bieden we nog twee extra dagen, namelijk studiedagen, waarmee je jaarlijks 2 dagen vrij kunt nemen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Bonus of een winstdelingsuitkering

Afhankelijk van je functie kom je in aanmerking voor een bonus of een winstdelingsuitkering. Als je een salesfunctie bekleedt, kun je in aanmerking komen voor een prestatieafhankelijke bonus die kan oplopen tot wel 30% van je jaarsalaris. Voor alle andere functies bieden we een winstdelingsuitkering aan. Dit is een financiële beloning gebaseerd op onze bedrijfswinst. Bovendien hebben we een referralbonusregeling. Als je iemand uit je netwerk aandraagt voor een openstaande vacature en die persoon wordt aangenomen, ontvang je een bonus van maar liefst €750,- per aangenomen kandidaat.

Pensioen

Het is niet alleen belangrijk is om je huidige arbeidsvoorwaarden goed te regelen, maar ook om vooruit te kijken. Daarom zorgen we voor een goed geregelde pensioenvoorziening. Als medewerker neem je deel aan het pensioenfonds PNO Media.

Collectieve zorgverzekering

Als medewerker van Noordhoff ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering van VGZ. Dit is een keuze, je bent vrij om je eigen zorgverzekeraar te kiezen.