Jeen Helmantel

Werk waar je trots op kunt zijn!

Sinds 2013 werk ik bij Noordhoff als Software Engineer. De eerste jaren werkte ik op detacheringsbasis vanuit een grote IT organisatie en sinds eind 2016 ben ik in vaste dienst. Waarom ik de overstap heb gemaakt? Omdat er een ontzettend leuk team van zowel interne als externe collega’s zit op de IT-afdeling, er waardering is voor het werk dat je verricht en er goede primaire plus secundaire arbeidsvoorwaarden zijn. Voorwaarden niet alleen qua salaris en bedrijfsuitjes, maar ook een 36-urige werkweek. Dat laatste vind ik vooral fijn voor onze zonen.

Innovatieve projecten met meerwaarde voor de maatschappij
Bij Noordhoff werk ik aan innovatieve projecten, waarvan ik weet én merk dat deze een meerwaarde hebben voor de maatschappij. Docenten en studenten door het hele land, maar ook over de grenzen, maken gebruik van ons studiemateriaal. Op de IT afdeling hebben wij een groot scherm waarop continu inzichtelijk is hoeveel gebruikers er op de verschillende platformen aan het werk zijn. Erg leuk om te zien hoe je ‘eigen’ platform wordt gebruikt. Als ontwikkelaar wordt een stuk flexibiliteit en zelfstandigheid van je verwacht. Ook is er ruimte voor eigen inbreng, wordt er gebruik gemaakt van je sterke punten en is er veel vrijheid hoe je dit wilt invullen.

Successen worden gevierd
Binnen Noordhoff werken we Agile met meerdere Scrumteams. Hierin zitten naast de collega’s uit Groningen ook collega’s uit Utrecht en deze samenwerking verloopt erg goed. De sfeer is prima, er is een hoge betrokkenheid en verantwoordelijkheid en last but not least; de inzet en het opgeleverde werk wordt gewaardeerd. Successen worden gevierd!