Werk-/privébalans

Hybride werken

Bij Noordhoff werken we hybride, wat bij ons betekent dat we locatieflexibel werken, waarbij het (team)resultaat leidend is. Het belangrijkste is dat je hierover goede afspraken maakt met je collega’s en je leidinggevende. We bieden je veel vrijheid om te bepalen waar en wanneer je het liefst werkt. Wel verwachten we je, voor de meeste functies, wel twee dagen op een van onze kantoren. Om thuis productief te kunnen werken, stellen we een thuiswerkpakket voor je beschikbaar. Heb je behoefte aan een betere faciliteiten om thuis te werken? Geen zorgen, we kijken samen naar de mogelijkheden! Uiteraard ontvang je ook een thuiswerkvergoeding. Deze bedraagt €2,- netto per dag.

Kinderopvang

Bij onze kantoren in Groningen en Utrecht is de mogelijkheid voor kinderopvang dichtbij. Op ons kantoor in Groningen is er zelfs een kinderopvang in het pand aanwezig.

Vervoer

Bij Noordhoff bieden we een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer aan, wanneer je meer dan 10 kilometer moet reizen om ons kantoor te bereiken. Deze vergoeding bedraagt €0,19 per kilometer, met een maximum van €12,12 per dag. Als je gebruikmaakt van het openbaar vervoer, vergoeden wij de werkelijke kosten. Afhankelijk van je functie kun je in aanmerking komen voor een elektrische leaseauto. Eventuele zakelijke kilometers mag je declareren en hiervoor ontvang je €0,28 per kilometer.